Lees voortaan het gratis Prepmagazine.nl

De Noodzaken nieuwsbrief – een jarenlang dilemma

Al sinds het begin van Noodzaken worstelen we met het principe van de nieuwsbrief. Op een of andere manier schiet het er bijna altijd bij in. “Oh nee, we moeten eigenlijk weer een nieuwsbrief versturen”.

Wat moet er nu in komen te staan? Moet er nog iets van een aanbieding of kortingsactie in komen? Wordt de nieuwsbrief eigenlijk wel voldoende gelezen, of gewaardeerd? En welke nieuwsbrief lezen we zelf eigenlijk nog graag?

Stoppen dan maar met de nieuwsbrief?

Al geruime tijd spelen we met de gedachte om te stoppen met de nieuwsbrief. Het percentage mensen die de nieuwsbrief überhaupt alleen nog maar opende werd jaar na jaar lager. We hebben er ook al weer maanden niet een verzonden. Viel het je op? Heb je hem gemist? Is het medium ‘nieuwsbrief per email’ niet een beetje achterhaald? Misschien dat het voor bepaalde bedrijven en webshops nog goed werkt.

Wij hebben uiteindelijk besloten onze “Old Skool”-nieuwsbrief aan de wilgen te hangen. Vaarwel beste nieuwsbrief.

En zie daar, Prepmagazine.nl is geboren!

Maar niet getreurd, we maken de overstap naar een online “nieuwsbrief”. Een nieuwsbrief die meer het karakter van een tijdschrift krijgt. Met artikelen, youtube-video’s en een incidentele aanbieding of productnieuwtje van Noodzaken er bij in. Een online magazine dus, voor en door preppers en home-steaders.

Prepmagazine.nl is een maandelijkse uitgave voor preppers en home-steaders

Het Prepmagazine is een maandelijks magazine met hele diverse artikelen over preppen en een zelfvoorzienende levensstijl. De artikelen zijn veelal in het Engels omdat er niet veel over deze onderwerpen in het Nederlands geschreven wordt.

Alle artikelen en video’s worden door ons bij elkaar gezocht en vervolgens wordt het magazine online gepubliceerd. Toegankelijk voor iedereen. En oudere editie’s blijven nog een hele tijd bewaard.

Hoe blijf je op de hoogte van een nieuwe editie van het Prepmagazine?

Je kunt nu zelf kiezen hoe je op de hoogte wilt blijven;

  1. Je kijkt zo nu en dan eens op www.prepmagazine.nl. Maak een bookmark aan ter herinnering.
  2. Je gaat Noodzaken volgen op Facebook, of op Twitter, en krijgt dan een berichtje in je nieuwsoverzicht of twitter-feed over de nieuwste editie.
  3. Of, je schrijft je in voor het Prepmagazine. Je krijgt dan maandelijks een seintje in je mailbox wanneer er weer een nieuwe editie is.

Hoe kan ik mij inschrijven of ‘subscriben’?

Wil je een seintje krijgen wanneer de nieuwste editie van het Prepmagazine online staat, dan kun je je hiervoor aanmelden op www.prepmagazine.nl. Klik op de button ‘Subscribe’ en vul je e-mailadres in. Het is gratis en je kunt je ten alle tijden weer direct uitschrijven. 

Alleen maar voordelen dus

Het voordeel voor de geïnteresseerde lezer, en hopelijk ben jij dat, is dat je wel echt elke maand een nieuw online tijdschrift over preppen kunt lezen. En dat je niet meer zo’n geforceerd zo-nu-en-dan nieuwsbriefje van ons ontvangt waar je toch niet echt wat aan had. Het voordeel voor ons is dat we alleen nog maar redacteurtje hoeven te spelen en dat de rest vanzelf gaat.

We hopen dat je het afschieten van onze zo-nu-en-dan-nieuwsbrief begrijpt. En we zouden het erg fijn vinden wanneer je een vaste lezer van ons gratis Prepmagazine.nl wilt worden!

Hopelijk tot ziens op Prepmagazine.nl!

Hartelijke groet,
Remco Ahne – Noodzaken.nl

Gerelateerde berichten
No related posts for this content
>