Conqueror Australia Off Road trailer

Binnenkort verkrijgbaar bij Noodzaken?

Nee, dat gaat ons net iets te ver… maar het is wel een super-coole wannahave. Iedereen die van stoere auto’s en off-road vakanties houdt zou eens serieus moeten kijken naar onderstaand filmpje. Hierin wordt de Conqueror Australia Off-road trailer getoond. Dit zou nog eens een escape-mogelijkheid zijn voor wanneer de SHTF….

Deze aanhanger houdt het midden tussen een vouwwagen en een caravan. Als je hem in een eerste aanblik ziet denk je dat hij nogal karig is, een soort opgeblazen vouwwagen. Maar hij blijkt van binnen flink wat ruimte te hebben en zelfs voorzien te zijn van een breedbeeld-tv.

Er zijn ook voldoende slaapplekken, een uitgebreide, en uitschuifbare, keuken en er is zelfs aan een heuse douche gedacht.

Bij Noodzaken hebben we natuurlijk ook spullen om een stuk primitiever op pad te gaan. Denk eens aan een tarp of poncho die als afdak te gebruiken is. Neem eens een kijkje in onze categorie ‘Onderdak en schuilen‘. Voor dit soort lichtgewicht artikelen heb je geen off-road trailer nodig. Deze spullen krijg je zelfs te voet of op de fiets wel mee. En het is een stuk onopvallender, en goedkoper.

 
Bezoek de website van de fabrikant eens. Daar zijn nog meer stoere modellen te zien.
>