5.11 Tactical Rush rugtassen en accessoires

We hebben enkele producten van het bekende merk 5.11 Tactical in het assortiment van Noodzaken opgenomen. We hebben van dit merk vooral artikelen gekozen die voor preppers en avontuurlijk ingestelde buitensporters het meest geschikt zijn.

5.11 Tactical RUSH-series

Met name de prepper en avontuurlijke reiziger zal blij zijn met de komst van de RUSH-series van 5.11 Tactical. De RUSH-series rugtassen zijn zeer geschikt als Bug-out-Bag (BoB) of rugzak voor een primitieve hike. Het zijn (rug)tassen uit het duurdere prijssegment, maar van een zeer hoge kwaliteit. Je zult jarenlang plezier aan deze prachtige rugzakken beleven.

De RUSH-serie begint bij de MOAB 6, een fijne sling-pack die je in je voertuig kunt bewaren als Get-Home-Bag of gebruikt als Everyday-Carry (EDC). Hij eindigt bij de RUSH 72, de meest perfecte Bug-out-Bag-rugzak ter wereld.

De 5.11 RUSH-series rugzakken zijn ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik, voor naar school of werk, voor meerdaagse wandeltochten of als (carry-on) reistas.

5.11 – Always Be Ready!

Alle artikelen van 5.11 Tactical bij Noodzaken op ’n rijtje »

Bezoek de website van 5.11 Tactical (nieuw venster opent zich) »

 

Mocht je interesse hebben in andere producten van 5.11 Tactical, zoals tasjes en holsters die aan het MOLLE-webplatform van de RUSH rugzakken en tassen bevestigd kunnen worden, laat het me weten. Misschien kan ik die dan voor je bestellen of ga ik dat betreffende item dan wel gewoon voor vast in het assortiment opnemen.

>